Cars-bg.eu

Автомобилни новини и статии

Кои са най-използваните градински инструменти

1 min read
Градински инструменти

Работата в градината би могла да бъде много приятна. Направата и поддръжката на цветна/зеленчукова такава е комбинация от много старание и приятни моменти под галещите сетивата ни слънчеви очи. Градинарството като вид хоби е прочуто с многобройните си ползи, които се отразяват благоприятно на настроението ни, физическото ни здраве и качеството на храната, която консумираме ежедневно. За успешната обработка на почва е нужен определен набор от инструменти, който можете да си набавите от някой специализиран за целта магазин. Защо не от Megahome?

Какво представляват сеялките

Българските производители са наясно със значението на модерната техника, която трябва да е налице, за да успеем да се похвалим с добра реколта в края на сезона. Днешните сеялки от своя страна са синоним на бърза сеитба, като техният избор зависи от вида на почвата, която ще се обработва. Това съоръжение служи за обработка на земята, а критериите при избора й трябва да се свеждат до следните няколко точки:

 • Видът настройка на засяващият апарат;
 • Точността на сеитбата;
 • Възможността за приложение и при зърнени и при друг вид култури;
 • Цената;
 • Дължината на гаранционния срок;
 • Разходът на гориво и др.

Разгледайте сеялки и други градински инструменти от Megahome – качество на най-високо ниво.

За какво служат кирките

Сред гамата градински инструменти е и кирката. Тя служи за разкопаване на каменни или наземни повърхности, като устройството й се състои от 2 части:

 • Метално острие;
 • Дръжка.

При този вид пособие най-важна е здравината и надеждността, а те от своя страна се характеризират с:

 • Добрата изработка;
 • Оптималното тегло;
 • Подходящите размери.

Добре е да знаете, че съществуват и най-различни модели кирки за копаене и обработка на почва: строителни, градински, горски и земеделски. 

Какви видове лопати има

Видове лопати има какви ли не. Те са неизменна част от градинските инструменти, които използваме по време на престоя си в градината. Права лопата или заострена лопата – изборът на правилен модел е водеща предпоставка за добре свършената работа.

 

Когато дойде времето да си купите такъв инструмент, обърнете внимание на детайлите, за да Ви спори всяка една градинска дейност, с която сте се захванали. С криви остриета или със специални дръжки – Вие ще прецените най-добре с какви точно градински инструменти ще се чувствате удобно, докато обработвате земята. Осигурете си и нужните за целта машини, за да бъде резултатът оптимален. Заложете на гамата градински инструменти от магазин Megahome.

Още

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *