24.06.2024

Cars-bg.eu

Автомобилни новини и статии

MG Cyberster – Електрическият автомобил, който пристига в Европа през 2024 година

1 min read
MG Cyberster

MG официално потвърждава, че електрическият роудстър Cyberster ще бъде пуснат на пазара в Европа през лятото на следващата година. Със съобщение, което задължително привлича вниманието, MG обещава да върне легендарната марка към нейните корени с впечатляващи нови спортни автомобили.

„Това е специален момент за всички нас, които работихме по разработката на този уникален автомобил“, споделя Карл Готам, дизайн директор на MG. „Cyberster ще предложи на клиентите на MG изцяло електрически роудстър, който ще възроди емоцията от спортните автомобили на MG от миналото.“

Очаква се двуместният Cyberster да бъде представен в две основни версии – с две и четири задвижващи колела. Цената на този електромобил се очаква да се движи между 55 000 и 65 000 английски лири, като ще предложи едновременно вълнуващ дизайн и високи технологии.

MG Cyberster е готов да завладее пазара на електрическите автомобили със своята комбинация от емблематичен стил и устрем към бъдещето. Оставете се да бъдете изкушени и впечатлени от неговите иновативни функции и уникален характер. Видеото по-долу ще ви предостави по-близък поглед върху това вълнуващо превозно средство, което ще предизвика вълнение в света на автомобилните ентусиасти.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *